Vores Mad

Chai Shai laver mad fra det indisk/pakistanske køkken med et særligt fokus på råvarer, friskhed og autentisk smag. I hjertet af Valby på Ålholm plads har vi åbnet dørene op til et køkken der laver ærlig og smagfuld mad – leveret hurtigt og æstetisk.

 

Vi har både godt med siddepladser men også lækker og hurtig take away mad.

Vi bruger ferske kyllinger og friske råvarer og derfor er vores menukort simpelt med nøje udvalgte retter som tilberedes frisk dagligt.

 

Vores mad kan nydes fra  morgen til aften, hjemme eller til fest – du vælger selv hvordan.

sandwich
mad-menu-restaurang-chai-shai-alholm-valby-768x461

Aften menu

Fra 16.30 er det muligt at bestille fra vores aftenkort. Se menuen her:

 

Chai Shai er en fin uformel restuarant i Valby. I vores uformelle og hyggelige rammer serverer vi flot og æstetisk mad der giver en spændende madoplevelse. Prøv f.eks vores biryani som serveres med et låg af butterdej med en frisk biryani under fyldt med nødder, rosiner og lækker kylling. Pift din middag op med vores lækre Sikanjwi – en traditionel drik lavet på mynte citron og knust is.

Vores service gør din aften til en succes – derfor kan du altid forvente service af høj kvalitet og få svar på alle de spørgsmål du måtte have om maden.

Take-away

Bestil din aftensmad hos os og smag vores friske og velsmagende mad til gode hverdagspriser med mange børnevenlige muligheder. Vi har alt fra langtidstilberedte simreretter til sprøde spyd lavet på fersk kylling og frisk kød. Er du til vegetar mad har vi både daal (linse-suppe) og en grøntsagsret spækket med friske sprøde grøntsager. Så er du en børnefamilier med få ledige timer på hænderne eller har du nogle lange arbejdsdage står vi klar med din aftensmad.

 

Vi giver 10% på alt take away som afhentes i restauranten og derudover er der mulighed for at benytte just-eat til levering

18837066_1550185988339684_7081102652882031461_o
013e37d488829fc576b29730b6b4036a

Catering

Chai Shai kan lave mad til din næste fest, fødselsdag, bryllup eller middagsselskab. Vi laver catering til både store og små arrangementer og har rig mulighed for at imødekomme dine helt særlige ønsker til maden.

 

Ring og få et uforpligtende tilbud på en menu. Retterne kan både være fra vores aftenmenu men også laves særskilt til dit arrangement.

Selskaber

Chai Shai er vært for dit næste middagsselskab.

Lad os gøre arbejdet for dig, og tag dine gæster med til en hyggelig middag i vores omgivelser. I vores ’Jinnah-room’ er der mulighed for at sidde privat med dine gæster - der er plads til 20 personer.

Skulle i være flere, kan dette naturligvis også arrangeres. Vi pynter gerne bordet og står for din kage så du kun skal dukke op og nyde dit arrangement.

buffet-315691_1280